De relatie tussen Shibarium en Shiba Inu

Shibarium is een andere cryptocurrency die is gekoppeld aan Shiba Inu (SHIB). Het is een token dat is opgebouwd op de Binance Smart Chain (BSC) blockchain. Shibarium is ontstaan als een “airdrop” voor houders van SHIB, waarbij een bepaald percentage van de tokens werd uitgedeeld aan houders van SHIB.

Shibarium heeft een totale oplage van 1 miljard tokens, die worden gebruikt voor diverse doeleinden, waaronder het financieren van de ontwikkeling van het project en het belonen van gemeenschapsleden. Net als SHIB, wordt Shibarium ook gedecentraliseerd beheerd door de Whale houders.

Echter, in tegenstelling tot SHIB, Shibarium heeft een beperkte circulatie en kan alleen worden verkregen door houders van SHIB. Dit maakt het een soort van “store of value” token voor houders van SHIB.

In samenvatting, Shibarium is een gekoppelde cryptocurrency aan Shiba Inu (SHIB), ontstaan als een “airdrop” voor houders van SHIB, op de Binance Smart Chain blockchain. Het heeft een beperkte oplage en wordt gedecentraliseerd beheerd door Whale houders van SHIB. Het wordt beschouwd als een “store of value” token voor houders van SHIB.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.