Over Tim Van Hulle

Mijn Verhaal

Ik ben altijd gefascineerd geweest door de wereld van finance vanaf mijn eerste job als jobstudent op een bank kantoor.

Wat mij altijd fascineerde is dat sommige mensen heel hun leven moeten vechten tot hun pensioen leeftijd om rond te komen, terwijl anderen door het leven lijken te walsen zonder ooit geld te kort te hebben.

Altijd vroeg ik mij af hoe ik nu financieel vrij kan worden en zo nooit de stress van een tekort aan geld moest voelen.

In mijn onderzoek merkte ik al snel dat mensen die geen geld te kort hebben nooit in loondienst werken en deze mensen meer hun geld voor hen laten werken dan zelf voor geld te werken.

Terwijl ik in het begin van mijn carrière begon te werken, viel het mij op dat tijd niet aan mijn zijde stond. Het was gewoon onmogelijk om je tijd te verkopen voor een zogenaamd loon en er ooit van rijk te worden. Ik had absoluut niet het geduld om te wachten op een promotie waarbij ik kruimels zou ontvangen voor al het extra werk dat ik zou verrichten.

Ook heb ik geleerd mij voornamelijk te richten op het beperken van kosten door het verwijderen van liabilities en het vermeerderen van mijn koopkracht door assets te kopen. Dit is net het tegengestelde van wat veel mensen in hun leven doen. Waarbij zij volop werken om meer liabilities aan te schaffen om dan meer te moeten werken om deze liabilities te onderhouden.

Op mijn YouTube kanaal probeer ik nu mensen te begeleiden om van mijn fouten te leren en zo sneller financieel onafhankelijk te worden, zodat ze hun echte passies in het leven kunnen ontdekken.

Feedback & Reviews

Ervaringen van onze community

“Ik krijg goede uitleg door in de goldmember groep mede dankzij Tim zijn YouTube video’s en Jeffrey zijn openheid en de lessen, heb ik ontzettend veel geleerd.”

Don

“Ik wist niet veel van traden of crypto tot ik lid werd van deze groep. In deze groep helpen we elkaar. De lessen die gegeven worden via video’s (van Tim) en live sessies van Jeffrey hebben mij aardig op weg geholpen. Toen ben ik lid geworden van de GoldMembers om nog meer en dieper in te gaan in het leren zien van patronen, om zo nog beter een trade te plannen. Ik ben heel dankbaar dat deze jongens hun tijd spenderen om zowel beginners als gevorderden bij te staan en op de goeie weg te helpen voor een kleine bijdrage. Dankzij hen wordt ik een goeie verantwoordelijke trader. Thanks Tim & Jeffrey”

Gloria

“Goedemorgen tim ik wou u even bedanken voor het maken van de CryptoClub. iedereen is hier aardig. niemand word hier afgekraakt op fouten. jullie faciliteren info voor alle traders. of het nou nieuwe mensen zijn of mensen die het al langer doen. jullie hebben mij de ogen geopend in een korte tijd. en dat alles voor maar 19 euro. en om dan vrienden 50 dollar te zien betalen om een telegram groep in te zien komen waar alleen maar analyses van 1 persoon te vinden zijn….. geef een man een vis en hij eet voor een dag, geef een man een GoldMember subscription en hij eet voor de rest van zijn leven”

Boike

Wat Kan Ik voor U Doen?

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen in het beschermen van hun koopkracht.


Ik heb geen problemen om voor een publiek te spreken.

Ik hou ervan om te discussiëren over financiën en manieren om uw geld veilig te stellen in deze barre tijden

Ik heb altijd een gezonde interesse gehad voor finance en beleggen

Heel mijn leven ben ik bezig met mijn financiën te optimaliseren.

Ik bied een portaal aan waar eenieder vrij kan praten over financiën

Onze discord gemeenschap is een veilige omgeving waar zowel beginners als mensen die dag in dag uit met finance bezig zijn welkom zijn.

Advies Nodig?

Via de contact pagina kunt U contact met me opnemen voor zakelijke vragen.

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.