2 februari 2022: India crypto trading volume Piek

Nieuws

Tezos NFT

Tezos Blockchain lijkt meer en meer aan populariteit te winnen en lijkt een super alternatief voor NFT’s, ook Ubisoft stapt op de Tezos trein. De blockchain is voornamelijk populair door hun super lage fees tov Ethereum en hun eco friendly imago door hun Proof of Stake model.

India crypto piek

Nadat de Indiase overheid een taks aankondigde voor crypto piekte het trading volume met meer dan 56% op wazirx van Binance. Een taks op crypto wordt door de mensen aanzien als erkenning van crypto als een wettig betaalmiddel.

Whale koopzone

Het lijkt erop dat de zone tussen $36 000 en $38 000 een nieuwe whale inkoopzone is geworden volgens whalemaps.

Morgan Stanley

Morgan Stanley berichte om vooral kalm te blijven en dat de prijs actie op dit moment niet abnormaal is omwille van macro economische zaken, die op dit moment een grote rol spelen.

Willy Woo

Willy Woo ziet de huidige prijs van Bitcoin waar iedereen in een soort van paniek is, een ideaal moment is om langzaam weer in te kopen.

Cardano netwerk optimatisatie

Charles Hoskinson kondigde een Cardano Block Size increase aan van 11% als een maatregel voor verdere netwerk optimalisatie

Gene Simmons aanvaard crypto

Legendarische Rock legende Gene Simmons van Kiss zegt dat hij voor de verkoop van zijn woning in Nevada openstaat voor mensen die de woning zouden willen kopen met crypto.

Portfolio

Klein beetje Kadena aangekocht via Kucoin

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.