1 februari 2022: El Salvador tart het IMF

Nieuws

Thailand draait crypto taks terug

Thailand schrapt crypto taks van 15% na zware kritiek

USDC wint terrein op USDT

Circle’s stablecoin wint steeds meer en meer terrein tov van zijn belangrijkste concurrent Tether

Institutionele investeerders kopen weer in

Het lijkt erop dat institutionele investeerders stilaan terug de markt betreden na de harde val van Bitcoin, misschien een voorteken van een mogelijke bodem

VanEck ETN

VanEck komt met een multi token ETN op de Deutsche Boerse en verschillende Zwitserse exchanges. De ETN bestaat uit Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Solana, Tron, Avalanche en Matic

Litecoin MimbleWimble

Na een lange weg is het Litecoin eindelijk gelukt om de MimbleWimple update uit te rollen, die meer privacy toevoegt aan Litecoin.

Binance Safu

Binance Safu fond is uitgegroeid tot 1 miljard dollar. CZ wil hiermee ook andere exchanges motiveren om een soort van verzekering in te bouwen voor gebruikers en wetgevers, dat gebruikers vergoed kunnen worden na een eventuele hack

El Salvador tart IMF

Na de opmerking van het IMF, dat El Salvador beter zou overwegen om van Bitcoin af te stappen, heeft Nayib Bukele een tweet de wereld ingestuurd dat hij verwacht dat Bitcoin nog een hele rally naar boven heeft te gaan. Hij verdedigt zijn statement met de limited supply van 21 miljoen bitcoin en als elke miljonair ter wereld 1 bitcoin wilt zal er maar een halve bitcoin per miljonair zijn.

Portfolio

Geen verdere veranderingen aan portfolio op het moment.

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.