28 – 31 JANUARI 2022: Hong Kong verbiedt Bitcoin Spot ETF voor retail investeerders.

Nieuws

Hong kong Bitcoin ban

Hong Kong verbiedt retail gebruikers om Bitcoin Spot ETF’s aan te houden, enkel investeerders met meer dan 1 miljoen us dollar mogen hier nog in investeren. Wel mogen retail investeerders nog investeren in Bitcoin futures ETF’s

Wonderland fiasco

Na de enorme prijsdrop van de crypto markt en nadat bekend geraakte dat co Founder Patryn betrokken was bij allerlei frauduleuze zaken, gaat het steeds verder downhill met Wonderland. Hopelijk komt er nog een oplossing voor de investeerders anders zullen veel initiële investeerders hun geld verliezen.

Meta Brazilië Trademark

Meta heeft een handelsmerkregistratie ingediend bij het Braziliaanse National Institute of Industrial Property (INPI) voor cryptoproducten en -diensten met betrekking tot handel, portefeuilles en uitwisselingsplatforms.

Adax Cardano Dex live

Na Sundaeswap is nu ook de Adax DEX live op Cardano, op dit moment hebben beide exchanges nog wat kinderziektes die tevoorschijn komen bij zulk een nieuw project.

Looksrare Wash Trading

Looksrare het alternatieve platform voor Opensea lijkt overstelpt te worden door wash traders een strategie waarbij handelsvolume op kunstmatige wijze opgeblazen wordt om een item populairder te laten lijken.

Peter Brandt

Ervaren trader Peter Brandt zegt dat deze moment wel eens een mooie buy opportunity kan zijn voor crypto, aangezien dat iedereen bijna bearish is, kan dit wel eens een mooie opportuniteit zijn.

Portfolio

Beetje Kasta en Polkadot bijgekocht

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.