28 JANUARI 2022: Apple Metaverse

Nieuws

Raoul Pal Bullish

Raoul Pal denkt dat we 1 en maximaal 2 rente aanpassingen zullen zien, voor we terug naar quantitative easing overgaan om een recessie te vermijden.

Executive order

Het Witte Huis werkt aan een executive order waarin crypto onderzocht wordt door overheidsinstanties om te bepalen of crypto een bedreiging is. Dit zou ook moeten zorgen voor een versnelde regelgeving

SEC verwerpt weer Bitcoin Spot ETF

Another one bites de Dust met de SEC die de Fidelity Spot Bitcoin ETF verwerpt.

Apple en de Metaverse

Tim Cook heeft in een gesprek laten vallen dat Apple reeds bezig is met investeringen in de metaverse. Zij zouden wel meer het pad van augmented reality opgaan in tegenstelling tot Meta die meer de VR route kiest

Avalanche Ethereum Flip

Het trading volume op Avalanche heeft 96% van dat van Ethereum bereikt, wat zeer bullish is voor Avalanche.

Sandbox en Warner

Sandbox en Warner Music hebben een overeenkomst afgesloten voor een muzikale metaverse ervaring.

Portfolio

Er is niets veranderd in mijn portfolio buiten de waarde van alles 🙂

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.