26 tot 27 JANUARI 2022: Putin pro Crypto

Nieuws

Trezor hack

Een engineer is er met de hulp van een hardware hacker in geslaagd om het wachtwoord van een oude trezor wallet te achterhalen via een achterdeur in de hardware. Het gaat wel over een ouder model en fysieke toegang tot het device was noodzakelijk.

Meta dumpt Diem

Het lijkt erop dat het Diem project nergens naartoe gaat en Meta ontdoet zich van Diem door het te verkopen voor $200 miljoen aan Silvergate Capital

Bitcoin als Legal Tender in El Salvador lijkt een enorme doorn in het oog van het IMF en het IMF blijft ook steeds aandringen bij El Salvador om af te stappen van Bitcoin als wettelijk betaalmiddel

Hoofd google Gaming gaat naar Polygon Studios

Het hoofd van Google Gaming heeft zijn ontslag gegeven om een nieuwe functie te vervullen als CEO van Polygon Studios. In zijn nieuwe functie kan hij zich richten op de verder ontwikkeling van Web3

Kazachstan blackout

Bitcoin miners in Kazachstan worden weer eens van het stroom netwerk afgesmeten na energie tekorten in de Regio

Putin Pro Crypto

In tegenstelling tot de Russische Bank is Putin wat meer te vinden voor crypto en zegt hij zelfs dat Rusland door hun overschotten aan energie en de lage energiekost een ideale thuishaven kan zijn voor crypto miners. Alhoewel dat crypto heel volatiel is, is dit de weg voor de toekomst en vooruitgang, en de Russische Bank zal dit niet tegenhouden.

1 Miljoen dollar Bitcoin

Ark Investment gaat ervan uit dat Bitcoin meer dan $1 miljoen zal waard zijn tegen 2030 en dat de marketcap van ethereum zal gestegen zijn tot 20 biljoen dollar.

SEC en Bitcoin Spot ETF’s

De SEC heeft weer eens de goedkeuring van een Bitcoin spot ETF verplaatst naar 3 april 2022. Ditmaal is 21shares de ongelukkige. Ik vermoed niet dat er snel ook maar 1 spot crypto ETF goedgekeurd zal worden door de SEC.

Valkyrie Bitcoin ETF

Valkyrie probeert op een andere manier een ETF op de Amerikaanse markt te krijgen. Via hun nieuwe ETF aanvraag focussen ze zich voornamelijk op bedrijven die zich richten op Bitcoin Mining en daar geld mee verdienen. Een klein deel van de ETF zou ook bestaan uit bedrijven die een grote exposure hebben aan Crypto.

FED rente

Op 26 januari werd ook weer wat meer bekend gemaakt wat betreft de rente aanpassingen door de FED. Het lijkt er op dat er echter niet veel meer te vermelden viel dan we al wisten en de eerste rente aanpassingen zou normaal ergens in maart gebeuren.

Turkije metaverse

Alhoewel dat Turkije bekend staat om hun tegenstand tegen alles wat crypto betreft, lijkt Turkije zeer geïnteresseerd in de metaverse en werken ze volop aan regelgeving. Ze hebben hierover zelfs een meeting gehouden in de metaverse.

Portfolio

Er is niets veranderd in mijn portfolio buiten de waarde van alles 🙂

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.