20 tot 25 JANUARI 2022: Bitcoin valt door de aandelen markt

Nieuws

Google crypto payments

Google huurt Paypal Exec in om hun google pay uit te breiden met onder meer de mogelijkheid voor crypto payments

EU verbied Proof of Work?

De EU Security Regulator roept op om POW crypto mining tegen te gaan omwille van de enorme impact op het klimaat

Eerste Cosmos ETP

21Shares die reeds heel wat crypto exchange traded products in handen heeft, heeft net ook de eerste Cosmos ETP toegevoegd. Een wereld primeur voor Cosmos

ETH miner jackpot

Na de 2 kleine BTC miners die er eerder in geslaagd waren om een geldige blok te minen is er nu ook een ETH miner die met de hoofdprijs van $540K gaat lopen

Secret netwerk expantie

Als 1 van de weinige altcoins die op dit moment nog omhoog gaat komt Secret netwerk met nog meer bullish nieuws, met een $400M aan fondsen hopen zij nog meer volk naar het Secret netwerk te trekken.

Russische crypto ban

Eerder in ons nieuws hadden we het al eens over de Russische crypto ban en nu kwam dit bericht weer eens in het nieuws. Er is eigenlijk weinig veranderd en komt erop neer dat crypto toegestaan is maar er mogen geen native Russische platformen voor crypto trading opgericht worden. Ook mag crypto nergens als betaling geaccepteerd worden.

SEC verwerpt spot bitcoin ETF

De SEC verwerpt alweer een spot Bitcoin ETF. Het lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk dat we snel een spot crypto etf gaan zien in de verenigde staten en veel fondsen lijken dit ook ingezien te hebben en veel van hen hebben reeds spot ETF’s opgezet in het buitenland.

Youtube hack

Enkele grote Crypto YouTube account waren gehacked en toonden tijdelijk een scam video, de video was echter gelukkig zo slecht gemaakt dat zo goed als niemand hier op reageerde. Het is echter een waarschuwing om steeds oplettend te blijven, bekijk daarom ook zeker even mijn video over bekende scam technieken.

Solana Outage

Voor de zoveelste keer op rij was er weer eens een Solana outage, deze keer kwam dit door een arbitrage spam bot. Alhoewel de techniek achter Solana fantastisch is, zien we hier duidelijk dat er nog een hele weg te gaan valt voor we aan het niveau van ethereum geraken.

SEC & Microstrategy

In het nieuws was er ook een bericht van de SEC die niet akkoord ging met bepaalde boekhouding technieken gebruikt door Microstrategy. Sommige mensen waren hierdoor even bang dat Microstrategy hun Bitcoins zou verkopen. Echter was het nieuws serieus buiten proportie en is er dus niets aan de hand.

Rusland Crypto Ban

In vorige berichten was er even terug sprake van een mogelijke Russische Crypto ban, echter zien we hier nu reeds veel oppositie tegen van binnen Rusland zelf.

Opensea Hack

En we hebben opnieuw wat slechte reclame voor Opensea met een hack waarbij 332 ETH gestolen is van het Opensea platform.

VS CBDC onvermijdelijk

Bank of America kwam met het bericht naar buiten dat een USD CBDC onvermijdelijk is en deze er waarschijnlijk zal komen tegen 2030. Dit is nodig om mee te kunnen met de andere landen zoals bv China en om een beter alternatief te bieden dan de huidige stablecoins

Meta Super Computer

Meta werkt aan een AI Research supercluster supercomputer, deze zou mee bijdragen aan het uitbouwen van de metaverse.

Grayscale shortlist

Grayscale heeft een nieuwe shortlist vrijgegeven van crypto’s die mogelijk opgenomen worden in hun nieuwe investerings producten. Onder meer Avax, Luna & Matic stonden in deze lijst.

Bitcoin komt in Value zone

Hebben we op dit moment een bodem bereikt voor Bitcoin? Volgens de Dynamic range NVT indicator komen we in ieder geval in de buurt. De laatste keren dat deze indicator in het groen stond waren tijdens de drop na de China Bitcoin Mining Ban en in de crash van maart 2020.

Portfolio

Er is niets veranderd in mijn portfolio buiten de waarde van alles 🙂

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.