19 JANUARI 2022: Microsoft koopt Activision

Nieuws

Microsoft koopt Activision

Microsoft heeft Activision overgekocht voor $69 miljard dollar. Door de overname van de studio bekend voor games zoals Call of Duty, Warcraft,… zal Microsoft zich beter kunnen positioneren in de Gaming, metaverse en NFT wereld

Crypto hypotheek

De Fintech startup Milo komt met crypto backed hypotheken in de VS. Mensen die een woning willen kopen kunnen dit nu met crypto als onderpand zonder het te verkopen voor FIAT.

Meer USDC dan USDT

Op dit moment is er een flippening aan de gang tussen usdc & usdt waarbij er op dit moment meer usdc is op het ethereum netwerk dan usdt. Dit is een gevolg van de jarenlange kritiek op usdt en de onzekerheid dat er genoeg reserves aanwezig zijn. Usdt blijft wel nog steeds de grootste stablecoin in omloop verspreid over alle blockchains

Coinbase & Mastercard partnership

Dankzij het partnership tussen Coinbase en Mastercard kunnen consumenten rechtstreeks met hun Mastercard NFT’s kopen zonder fiat om te zetten naar een token of zonder een wallet. Op deze manier maakt dit NFT’s meer toegankelijk voor mainstream investeerders.

Sundae swap

Op 20 januari komt de langverwachte DEX Sundaeswap op Cardano live.

Portfolio

Er is niets veranderd in mijn portfolio buiten de waarde van alles 🙂

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.