15 tot 18 JANUARI 2022: CRYPTO.com hacked!

Nieuws

Bitcoin miner capitulatie

We hebben op dit moment nog een ruimte van 20% voordat het voor bitcoin miners niet langer interessant meer is om bitcoin te minen. De huidige kostprijs om 1 bitcoin te minen ligt namelijk op 34000 dollar

Bitcoin Legal Tender

Na El Salvador is er een nieuw land dat Bitcoin als legal tender aanvaard, namelijk Tonga. Bitcoin zou in Tonga ten vroegste in november 2022 de legal tender worden

Early Adopter voorsprong

Fidelity heeft een rapport uitgebracht waarin het zegt dat landen en banken die als eerste Bitcoin opnemen in hun schatkist een voorsprong zullen hebben op de landen die volgen.

Tennis in Decentraland

Voor alle tennis fanaten onder ons is het nu mogelijk om gedurende de hele periode van de Australian open, alles met betrekking tot dit evenement te volgen in de metaverse. Dit wordt mogelijk gemaakt door een partnership met Decentraland.

Wallmart Metaverse

Wallmart heeft stilletjes enkele patent aanvragen ingediend voor een eigen cryptocurrency en NFT’s die later gebruikt kunnen worden in de Metaverse

Real Estate NFT

Real estate NFT project Proppy zag een rally van 227% na hun Coinbase listing en hun eerste real estate verkoop.

All in Solana

Mike Tyson kwam met een bericht via social media dat hij all-in is in de Solana Blockchain

Crypto.com hacked

Van een Crypto.com hot wallet is deze week 4600 ETH buitgemaakt door criminelen. Alle gebruikers worden op dit moment verplicht om 2FA opnieuw in te stellen. Crypto.com zegt dat er geen gebruiker wallets getroffen zijn door de hack.

Binance Thailand

Binance heeft een akkoord gesloten met Gulf Energy Development en de Thaise overheid. Door dit akkoord hopen ze hun exchange activiteiten uit te breiden naar Thailand.

Singapore Crypto reclame

Singapore verbiedt crypto reclame op publieke plaatsen. Deze maatregel is bedoeld om de gewone mensen te beschermen tegen deze speculatieve vorm van investeren. Reclame op de eigen websites is wel toegestaan.

Portfolio

Er is niets veranderd in mijn portfolio buiten de waarde van alles 🙂

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.