8 tot 12 JANUARI 2022: HOPIUM OF NIET ?

Nieuws

Disney metaverse patent

Disney wilt met deze technologie, augmented reality aanbieden in zijn thema parken zonder een VR bril. Op deze manier wil Disney de parkbezoekers een meer gepersonaliseerde ervaring bieden

Paypal stablecoin

In de IOS app van Paypal was er code teruggevonden die verwees naar een Paypal stablecoin. Paypal heeft nu ook bevestigd dat ze hier mee bezig zijn. Echter wachten ze op dit moment nog op meer duidelijkheid wat betreft regelgeving. We weten echter wel dat Paypal een partnership heeft met Paxos, dus het zou mij niet verbazen moest dit hun stablecoin worden.

Associated press NFT platform

Associated press komt met een NFT platform voor foto’s op het Polygon netwerk. De foto’s zouden foto’s van AP journalisten zijn over de ruimte, klimaat & oorlog foto’s.

Bitfarms

Bitfarms een Canadese Mining bedrijf heeft tijdens de start van het nieuwe jaar 1000 BTC aan hun reserves toegevoegd. Dit ligt volgens hun CEO in lijn met hun strategie om zoveel mogelijk BTC aan te kopen aan zo laag mogelijke prijzen.

Bill Miller

Miljardair Bill Miller zegt dat hij 50% van zijn totale vermogen in Bitcoin en Bitcoin gerelateerde bedrijven zoals Microstrategy en Stronghold Digital Mining heeft zitten. Het overige deel heeft hij in Amazon.

N26

Duitse Neobank N26, de bank die de meeste onder ons wel kennen van hun gratis rekeningen voor particulieren en bedrijven start dit jaar met het aanbieden van Crypto Trading services. Dit nieuws komt na het eerdere nieuws vorige maand van de Duitse Spaarbank Finance Groep (Sparkassen-Finanzgruppe) die 60 miljoen klanten Bitcoin & Ethereum rechtstreeks zal laten aankopen van hun spaarrekening.

Palau

Palau komt met digitale residentie id’s in samenwerking met Cryptic labs. Dit moet het makkelijker maken voor bedrijven en personen om zaken te doen zonder een fysieke inwoner te zijn

Kazachstan Bitcoin Mining

Na de onrust en internet downtime in Kazachstan, is de Bitcoin Mining infrastructuur voor 90% hersteld. De hashrate blijft echter nog wat achter.

Kleine Bitcoin Miner

Een kleine Bitcoin miner is er in geslaagd om een geldige Bitcoin block op te lossen. Iets dat statistisch enkel voor de grotere mining coöperaties weg gelegd is.

Bitcoin miners kopen

Terwijl de sentiment meter op extreme fear staat, lijkt het erop dat miners volop accumuleren en hun reserves aanvullen met meer en meer Bitcoin.

Cash app Jack Dorsey

Cash app van Block voegt Lightning Netwerk toe.

Coinbase derivatives

Coinbase beschikt na de overname van Fairx over licenties om derivatives trading aan te bieden en zal dit ook gaan doen in de toekomst.

Geen FED CBDC

Tom Emmer heeft een wetsvoorstel ingediend om de FED te verbieden een CBDC uit te geven. Een door de FED uitgegeven CBDC zou regelrecht tegen de privacy van de burgers in gaan.

USDF

Banken komen samen om hun eigen stablecoin uit te brengen. Een stablecoin die door banken uitgegeven wordt is “veel meer te vertrouwen” dan de huidige stablecoins.

Inflatie swingt uit de pan

Bitcoin kende een herleving na het bekendmaken van de inflatiecijfers. Inflatie is op zijn hoogste punt sinds 1982

Bitcoin verlaat exchanges

Steeds meer en meer Bitcoin verlaat exchanges, naar het voorbeeld van de miners die hun reserves aanvullen.

ETH Whales kopen in

Buiten Ethereum kopen ETH whales ook voornamelijk MATIC en LINK in.

Portfolio

Er is niet veel veranderd in mijn portfolio alleen heb ik mijn Polkadot overgemaakt naar Nexo voor een 15% APY

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden. Ook het week rapport van PrimeXBT is zeker een aanrader en kun je hier terugvinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn dagelijkse video analyses

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Telegram, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of onder elke video, je kan mij ook steunen met een vrijblijvende donatie.

Alle mijn kaart analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je mij volgen op sociale media dan kan dit via onderstaande kanalen.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 4100

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.