Waar zit support Bitcoin, na $10 000 dollar dump Candle

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Bitcoin

Na de $10 000 candle down op de El Salvador Bitcoin Legal Tender day, gaan we even opnieuw op zoek naar een houvast voor Bitcoin. Is de Bullrun over en bereiden we ons voor op de Bear winter of was dit gewoon een squeeze van alle leveraged longs. Een drop hadden we zien aankomen maar zo’n grote drop zag niemand. Ondertussen lijkt het herstel ingezet en sommige Alts “Kuch…… Solana” zitten alweer in volle uptrend. Iedereen weet echter dat Bitcoin King is en als Bitcoin echt in een bear market komt is het lights out voor alle alt coins, buiten stablecoins 😜 (*)

BTC USD

Patroon

Op dit moment lijken we een symetrical triangle te vormen met een break out naar boven. De break out had een beetje volume, maar we vallen nu weer even naar beneden, waar ik hoop op een hertest van de triangle en dan een move met veel volume terug naar boven. Als target voor deze move naar boven heb ik 48 400 USD, vallen we echter onder de triangle dan is deze move ongeldig.

Bitcoin double bottom
Bitcoin triangle on the 1h chart

Moving Averages

Wat interessant is om te zien is dat we een mooie duidelijke rejection candle te zien krijgen op de 21 weekly Moving Average, welk in mijn opzicht redelijk bullish nieuws is. Ook sluiten onze daily candles nog mooi binnen de Daily EMA ribbon.

21 weekly ma bitcoin
Weekly 21 MA BTC
Daily EMA ribbon
Daily EMA ribbon BTC

Dominance

Na de uptick in Bitcoin dominance, zien we nu opnieuw een mooie drop richting ons target, wat leidt tot een explosieve altcoin rally. De vraag is nu of we een bounce gaan zien op 40 of dat we verder naar beneden vallen. Een verdere drop zou tot een nog explosievere altcoin rally kunnen leiden.

Bitcoin Dominance
Bitcoin dominance

Alt Coins

Ethereum

Kijken we naar Ethereum als barometer voor de altcoins, dan lijkt het erop dat we een lelijke inverse head en shoulders vormen. Breekt deze echter naar boven uit dan kunnen we een rally zien tot 3800 USD. We wachten echter steeds een volledige gesloten candle boven de neckline af en er moet ook voldoende volume achter de beweging zitten.

Ethereum inverse head and shoulders
Ethereum Usd 2h chart

Kijken we naar Ethereum tegenover Bitcoin dan zitten we nog altijd mooi op schema om ons target te halen.

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn video analyse

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.