Bitcoin breekt boven resistance en Cardano gaat boven $3.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Bitcoin

Bitcoin is uitgebroken uit het kleinere double bottom patroon dat ik gisteren aangeduid had, en is ondertussen ook uit de grotere W gebroken. Belangrijk is dat we nu support krijgen op 50000 USD (*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin double bottom
Bitcoin double bottom en break out boven rode resistance op de 4h chart

Dominance

Op dit moment hebben we een kleine uptick in de Bitcoin dominance.

Bitcoin Dominance
Bitcoin dominance

Alt Coins

Ethereum

Ethereum ondergaat een kleine retrace tijdens zijn opmars tegenover bitcoin en is nog steeds mooi op weg om zijn target van 1 eth voor 0,09 Bitcoin te halen. Dit was het target van de grotere descending wedge uitbraak.

Ethereum Breakout tov Bitcoin
Ethereum Bitcoin Daily chart

Cardano

Cardano is uitgebroken uit het patroon dat ik gisteren had aangeduid op zowel de Ada USD als de Ada BTC chart

Cardano USD gearing up for a breakout
ADA USD 1h
Cardano Bitcoin
Ada Bitcoin 2h ascending triangle uitbraak

Solana

Solana Vormt een ascending triangle op Sol USD en een descending triangle op BTC, alhoewel het Sol BTC patroon vaker naar beneden uitbreekt lijkt een uitbraak naar boven meer realistisch, bij een uitbraak naar boven vormen we ook een double bottom patroon op Sol BTC.

Badger Dao

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn video analyse

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.