Bitcoin reversal? En staat Cardano klaar voor een explosieve uitbraak?

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals. Als Binance affiliate kan je via mijn link 20% Korting krijgen op handelskosten en via mijn Bitvavo link krijg je 0% handelskosten op de eerste 1000 euro.

Bitcoin

Bitcoin blijft rangen maar het lijkt er meer en meer op dat we een roversal krijgen, op de lagere timeframes is er een double bottom in de maak die ons bij een succesvolle uitbraak recht terug brengt naar de rode resistance lijn op 49200 USD (*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin double bottom
Bitcoin double bottom en rode resistance op de 2h chart

Dominance

De Bitcoin dominance blijft vallen en is op weg naar de onderzijde van de rising wedge op 40, wat alleen maar positief is voor de alts. Eén voorwaarde is echter dat Bitcoin blijft rangen of klimmen, als Bitcoin dieper retraced vallen de alts altijd harder dan de Koning der Crypto’s.

Bitcoin Dominance
Bitcoin dominance breakdown

Alt Coins

Ethereum

Ethereum is bezig aan een opmars tegenover bitcoin en is mooi op weg om zijn target van 1 eth voor 0,09 Bitcoin te halen. Dit was het target van de grotere descending wedge uitbraak.

Ethereum Breakout tov Bitcoin
Ethereum Bitcoin Daily chart

Cardano

Cardano staat op dit moment voor een uitbraak tegenover US dollar en ook tegenover Bitcoin. Alles ziet er naar uit dat een uitbraak naar boven toe is, maar het is altijd belangrijk te wachten op minstens een 4h of daily candle close buiten het patroon.

Cardano USD gearing up for a breakout
ADA USD 4h
Cardano Bitcoin
Ada Bitcoin 4h ascending triangle

Spot Trades

Badger Dao

Badger Dao blijft mooi on track sinds ik enkele dagen geleden deze trade aankondigde.

Badger Dao

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn video analyse

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

1 gedachte over “Bitcoin reversal? En staat Cardano klaar voor een explosieve uitbraak?”

  1. Pingback: Bitcoin breekt boven resistance en Cardano gaat boven $3. - CryptoClub

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.