Bitcoin blijft saai, en de altcoins pompen

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals.

Bitcoin

De Bitcoin prijs actie is redelijk saai op dit moment we blijven maar zijdelings bewegen onder de 50000 USD resistance. Het is belangrijk dat we dit level nu eindelijk doorbreken of een verdere correctie is niet ver verwijderd. Er is echter ook goed nieuws onder de zon, het lijkt er namelijk op dat we een double bottom vormen welk kan leiden tot een opwaartse pomp naar nieuwe hoogten.(*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin rising channel
Bitcoin rising channel met rode resistance op de 4h chart
Bitcoin double bottom
Mogelijke double bottom voor bitcoin, die ons eindelijk boven het 50 000 USD level kan brengen

Dominance

Op dit moment breekt de Bitcoin dominance verder naar beneden na een tijd van consolidatie

Bitcoin Dominance
Bitcoin dominance breakdown

Alt Coins

Ethereum

Na een periode van wat leek op eindeloze consolidatie onder 3300 USD komt er eindelijk terug wat beweging in ethereum. Het lijkt erop dat we misschien door het 3300 USD level breken. Nu nog afwachten op confirmatie met een daily candleclose hierboven.

Ethereum US dollar
Ethereum USD

Ethereum Bitcoin ziet er zelfs nog meer bullish uit en breekt uit zijn patroon en gaat zelfs onmiddellijk voorbij ons target op 0,07 BTC met redelijk wat volume.

Ethereum vs Bitcoin

Spot Trades

Waves

Mijn Spot trade van gisteren heeft vandaag mooi zijn target gehaald, dus voor de mensen die deze trade gemaakt hebben proficiat.

Waves
Target hit 🙂

Badger Dao

Ook mijn spot trade op Badger Dao lijkt uit te spelen zoals gepland

Badger Dao

On Chain

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide on chain analyse, raad ik jullie zeker de Nieuwsletter van Glassnode aan, die je hier terug kan vinden.

Youtube

Voor degenen die ook graag even alles in beeld hebben heb ik voor jullie ook mijn video analyse

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.