Bitcoin en crypto analyse maandag 30 augustus – de stilte voor de storm.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals.

Bitcoin

Het lijkt een zware strijd voor bitcoin om door de 50 000 USD te geraken. Op dit moment worden we telkens terug rejected aan de rode lijn rond de 49 000 USD. Belangrijk is dat we hier doorgereden, worden we hier te vaak gerejectgd kan dit leiden tot een drop voor Bitcoin en natuurlijk ook de altcoins. Geraken we hier door met redelijk wat volume dan kunnen we een mooie pomp zien. Zien we een retracement dan lijkt de 21 week EMA een mooi level voor een Bounce.(*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin rising channel
Bitcoin rising channel 4h chart

Moving Averages

Hieronder nog even de levels van de daily EMA ribbon, om bullish te blijven lijkt het mij belangrijk dat we hier zeker niet door zakken.

Bitcoin EMA Ribbon op de daily chart

Als we hieronder naar de 21 weekly MA kijken loopt deze ongeveer gelijk met bovenstaande ema ribbon. We hebben nog geen echte hertest gehad van dit level dus dit behoord zeker tot de mogelijkheden.

Alt Coins

Ethereum

Voor Ethereum is er niet veel veranderd de prijs blijft ook gewoon rangen

Ethereum US dollar
Ethereum USD

Ethereum Bitcoin zet zijn koers verder binnen het patroon van de ascending triangle.

Ethereum vs Bitcoin

Spot Trades

Waves

Op Waves BTC zien we op dit moment een W patroon vormen, dit kan eventueel ook een mooie spot trade worden om zo meer Bitcoin te verzamelen, eerst dienen we echter wel een daily candle te zien die sluit boven de neckline. Een trade up naar 0,0006 BTC behoord hier tot de mogelijkheden. Vergeet ook zeker geen rekening te houden met de prijs actie van Bitcoin. Bitcoin down = Altcoins down.

Waves

Badger Dao

Mogelijke spot trading opportunity op Badger Dao tegenover bitcoin. Badger Dao was aan een mooie run up bezig waarna deze geretraced was naar de Fibonacci golden pocket. Dit kan een mooie instap zijn op voorwaarde dat Bitcoin door de 50 000 USD level breekt anders zie ik dit zeker niet gebeuren. Beschouw dit als een hoger risico spot trade, maar met een stop loss op de Fib 76.6 kan dit wel de moeite zijn. Dit is echter geen long term play.

Badger Dao

Youtube

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

1 gedachte over “Bitcoin en crypto analyse maandag 30 augustus – de stilte voor de storm.”

  1. Pingback: Bitcoin blijft saai, en de altcoins pompen - CryptoClub

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.