Crypto Analyse Zondag 29 augustus 2021

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals.

Bitcoin

Na het sluiten van de monthly futures is het hopelijk terug tijd voor wat opwaartse beweging voor bitcoin. Na de opwaartse beweging van vrijdag zijn we nu terug wat doorgezakt en zelfs even terug buiten het ascending channel geraakt, maar zoals ik eerder reeds zei, is alles wat in het weekend gebeurt retail only prijs actie. Ook is er weinig of geen volume met betrekking tot de prijs actie. Daar we in het weekend liever minder dan meer prijs actie zien, is dit naar mijn inzicht wel redelijk positief. Een belangrijk level om in de gaten te houden is de paarse support box tussen 46000 USD en 46500 USD.(*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin rising channel
Bitcoin rising channel 4h chart

Resistance

Kijken we naar de Daily chart, dan zien we een duidelijke resistance op 49500 USD (rode lijn) waar de prijs maar niet door lijkt te geraken, het is belangrijk dat we hier nu met redelijk wat volume door kunnen stoten en liefst een daily candle sluiten boven 50000 USD. Gaan we hier te lang zijwaarts dan krijgen we waarschijnlijk een grotere correctie.

Bitcoin resistance

RSI

Als we naar de Daily RSI kijken zien we ook nog steeds een bearish divergence, als we door willen stoten naar boven en geen rollover willen hebben, is het dus belangrijk dat we snel doorstoten.

Bitcoin bearish divergence RSI

Alt Coins

Ethereum

Ethereum blijft rangen met afnemend volume tegenover de USD, vroeger of later komt hier een uitbraak aan met veel volume

Ethereum US dollar
Ethereum USD

Voor ethereum Bitcoin lijkt een uitbraak imminent, een uitbraak naar boven lijkt mij meest logisch maar we kunnen dit enkel bepalen wanneer de prijs met volume een daily candle buiten het patroon sluit.

Dent

Mogelijke spot trading opportunity op DENT tegenover bitcoin. Momenteel zien we een soort van bullflag met afnemend volume. Moest deze uitbreken met redelijk wat volume kan dit een mogelijkheid bieden om mee Bitcoin te bekomen.

Youtube

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.