Crypto Analyse 26 augustus 2021

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals.

Bitcoin is vandaag door mijn support box op 48-47k USD gebroken en uit mijn ascending channel, dit zou als bearish bestempeld kunnen worden. Op dit moment zie ik echter weinig volume op de hogere timeframes. Het lijkt erop dat we ook weer een descending wedge gevormd hebben binnen het ascending channel. Als we de Fibonacci retracement levels gaan bekijken zien we ook een exacte pullback naar de Fibonacci golden pocket. Kijken we naar de Daily ema ribbons dan zien we ook een touch bovenaan de ribbon. Belangrijk om nu te zien is of de Daily candle mooi op dit level blijft en zeker niet door de ribbon zakt. Veel van deze neerwaartse prijs actie is waarschijnlijk ook gerelateerd met het sluiten van de maandelijkse bitcoin futures op vrijdag 27 augustus(*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin rising channel
Bitcoin rising channel kleine uitbraak 4h chart

Fibonacci levels

Als we de fib levels gaan bekijken van de swing low naar de swing high zien we dat de retracement exact op de golden pocket uitkomt.

Bitcoin Fibonacci
Fibonacci Golden pocket

Moving Averages

Bitcoin ema ribbons
Daily EMA Ribbons

Op dit moment zitten we ook nog steeds mooi boven de 21 weekly EMA

bitcoin 21 weekly moving average

Alt Coins

Solana

Ondanks het neerwaartse momentum van Bitcoin blijft Solana lekker door knallen en is deze zelfs uit zijn bullflag uitgebroken.

Solana

Youtube

Mijn snelle YouTube analyse

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.