Crypto Analyse 25 augustus 2021

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste blockchain nieuws, volg me dan zeker op Twitter, Facebook en Youtube. Wil je mij ondersteunen gebruik dan ook zeker mijn ref links onder deals.

Vandaag heb ik voor jullie even een snelle Bitcoin, Vechain en Cardano update. Voorlopig lijkt het erop dat de correctie afgelopen is, we zijn mooi op de onderzijde van het kanaal en mijn support box op 47000 – 48000 USD gebotst en dan terug naar boven gekeerd. Belangrijk is nu om voornamelijk 51000 USD te doorbreken en als support te behouden. Ook moeten we het Channel in de gaten houden, daar een uitbraak uit het Channel tot een explosieve beweging kan leiden. Bij een breakdown zou ik echter niet meteen een short innemen, daar dit een vaak voorkomende shake out is voor bitcoin Bears, zeker in een uptrend (*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin rising channel
Bitcoin rising channel 4h chart

RSI

op de RSI zagen we op de 1 uur chart een bullish divergence en daarna is de prijs ook terug naar boven gekeerd.

Bitcoin bullish divergence 1h RSI
Bullish divergence op de RSI van de 1h Bitcoin chart

Alt Coins

Vechain

Vechain mogelijke spot trade tov Bitcoin. Eerst hadden we een breakout naar boven en toen Bitcoin corrigeerde viel Vechain onmiddellijk harder, iets wat we wel vaker zien bij Alt coins. We zien nu echter een onmiddellijk herstel in een W patroon en een uitbraak en hertest van de W neckline kan een mooie long trade zijn. Eventueel zelfs een mogelijkheid om een eerste take profit te zetten voor het target van de W op 0,00000275 BTC en de rest te proberen uit te rijden naar het eerdere target op 0,00000307 BTC van het grotere patroon.

Vechain

Cardano

Cardano heeft al lange tijd een mooie runup tov Bitcoin en vandaag is Cardano ook gelist in Japan, we zouden hierdoor even een kleine retracement kunnen krijgen, maar overal ben ik nog steeds zeer bullish wat Cardano betreft zeker als de smart contracts ook uitkomen op 12 september. Op dit moment zien we op de chart een symetrical triangle verschijnen welk meestal een teken is van continuation. Wacht echter altijd op de break out confirmatie voor je in een trade stapt.

Cardano Bitcoin chart
ADA BTC 4h chart
Cardano
Cardano Bitcoin 1h zoomed in

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey.

Ook zijn is er ons GoldMember abonnement met handige trade signalen en trade begeleiding en evaluatie voor slechts 25 euro per maand.

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.