Crypto Analyse 21 augustus 2021

Bitcoin is uitgebroken uit de falling wedge en is ook door de resistance gebroken aangeduid in het paars. Een belangrijke volgende resistance is de 50000 USD. Momenteel zitten we terug in het vorige patroon aangeduid met de gele lijnen. De Daily money flow op marketcipher wordt dikker en dikker en de momentum waves gaan nog steeds naar boven welk wijst dat er nog steeds kracht in de opwaartse beweging zit. Als we boven de bovenste gele lijn kunnen breken verwacht ik een redelijk grote pump tot mogelijk 59000 USD, maar voorlopig zitten we daar nog niet. (*)

BTC USD

Patroon

Bitcoin chart
Uitbraak uit descending wedge op de 4h chart

Market Cipher

Voor de mensen die meer willen weten over marketcipher, kan je mijn YouTube reeks hier volgen. Via CryptoClub krijg je ook een discount van 5% via mijn marketcipher link hier en door de code “CryptoClubNL” te gebruiken

Marketcipher B
Dikker wordende moneyflow en hoger wordende momentum waves op de Daily chart

Speculatief scenario

Bij een break boven de bovenste gele lijn, hebben we een mogelijk target voor bitcoin op 59000 USD. Dit is alleen als we uitbreken boven de ascending wedge. De eerste resistance zones die we nog dienen te overbruggen zijn deze van 50000 USD en 53000 USD

Bitcoin target 59000 USD

VPVR

Hieronder nog even de Volume profile resistance zone.

Volume profile Bitcoin

Alt Coins

Ethereum

Op dit moment lijkt ethereum een beetje vast te zitten tegen een resistance op 3300 USD, en hij lijkt hier maar niet door te geraken.

Ethereum resistance op 3300 usd
Resistance voor ethereum

Ook op de Bitcoin Ethereum chart zien we even een zwakkere Ethereum terug na de uitbraak naar beneden uit de symetrical triangle. De uitbraak heeft echter wel weinig volume.

ETH BTC Daily
Eth BTC daily

Cardano

Cardano is een van de eerste grote coins die op dit moment terug boven zijn ATH uitbreekt

Cardano
Cardano weekly break boven ATH

Solana

Net zoals Cardano is mijn grote favoriet Solana ook terug boven zijn ATH

Solana Daily chart

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey

Wil je mij graag ondersteunen kan dit door gebruik te maken van mijn referral links op de Deals pagina of door een vrijblijvende donatie.

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.