Crypto Analyse 15 augustus 2021

Op dit moment zit Bitcoin nog steeds binnen de grenzen van de ascending wedge. We hebben nog steeds een bearish divergence op de RSI dewelke kan leiden tot een tijdelijke pullback. Belangrijk nu is om te letten op de grenzen van de ascending wedge. Een belangrijk psychologisch level dat we zouden moeten doorbreken is de 50 000 USD Ook zouden we zeker boven de Daily EMA ribbon moeten blijven. Prijs actie binnen het weekend blijft echter zoals altijd verraderlijk en is enkel gebaseerd op Retail prijs actie (*)

BTC USD daily

bitcoin US dollar breakout
BTC USD Daily ascending wedge

RSI

RSI bitcoin
Divergence op de Daily RSI

EMA Ribbon

Momenteel zitten we ruim boven de daily EMA ribbon en kunnen we bij een correctie een redelijke pullback krijgen en nog steeds bullish blijven.

EMA ribbon bitcoin

Bitcoin dominance

De Bitcoin dominance lijkt nog steeds verder te vallen.

bitcoin dominance breakdown
Bitcoin dominance chart

Alt Coins

Kijken we naar XRP tov Bitcoin dan zien we dat Ripple aan een mooie run is begonnen, we komen echter dicht in de buurt van een resistance op ongeveer 0,00003 BTC die we moeten breken.

Resistance op XRP
XRP BTC daily

Ethereum

Ethereum lijkt een breakdown te hebben uit de triangle, er zit echter weinig volume achter de breakdown en het is op dit moment ook weekend, dus vermoed dat deze breakdown meer een fake out wordt.

Ethereum breakout
Ethereum break down

Binance Coin

Binance is nog steeds op weg naar mijn bullish target van 0,0094 BTC

BNB BTC Daily

Solana

Solana breekt op dit moment mooi uit boven de descending triangle resistance lijn. Ons target van deze break out ligt op 0,0015 BTC.

Solana Bitcoin daily chart

Crypto Cursus

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey

Alle analyses zijn gemaakt met tradingview.

Mijn favoriete exchanges zijn Binance, Bitvavo en crypto.com

Wil je graag met ons meepraten over Crypto, Bitcoin en Blockchain? Breng dan zeker een bezoekje aan onze uitgebreide community op Discord.

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Bitvavo
Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto.com
25 dollar bonus
Binance
20% korting op handelskosten
Nexo
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.