Crypto Analyse 10 augustus 2021

Op de daily price chart zien we dat Bitcoin op dit moment op resistance op 47000 USD stoot, deze zone komt ook overeen met de trading zone van de VPVR. Ook zien we een bearish divergence op de RSI welk kan leiden tot een pull back of sideways prijs actie (*)

RSI

Op dit moment zien we een bearish divergence op de RSI, welke kan leiden tot een tijdelijke pullback, belangrijk hierbij is om te zien of de prijs actie binnen de rising wedge in het geel hieronder blijft. en boven de witte trendlijn blijft

Rising wedge en resistance op 47000 USD

Volume profile

Op de VPVR zien we op dit moment dat we in de buurt komen van een nieuwe zone van resistance

VPVR Zones op de daily chart

Moving Averages

Op dit moment zitten we mooi boven de EMA ribbon, die ondertussen mooi over gekruist is naar boven toe, en die ons hopelijk support zal bieden.

EMA ribbons crossover

We zitten nu ook boven de 200 day moving average dewelke een belangrijke grens was om boven te geraken, ook is er een daily candle close boven deze moving average.

200 day moving average

Bitcoin dominance

Gaan we naar de Bitcoin dominance chart kijken dan zien we dat we nog steeds uitgebroken zijn uit de rising wedge, welk zeer positief is voor de altcoins. Als we verder uitbreken naar beneden kunnen we een mooie run zien voor altcoins.

Bitcoin dominance chart

Kijken we naar Ethereum vs Bitcoin chart dan zien we dat deze een mooie run heeft tov Bitcoin

Ethereum breakout naar boven tov Bitcoin

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Geen handelskosten op eerste 1000 euro

crypto
25 dollar bonus
20% korting op handelskosten
Verdien interest op crypto en Euro en krijg $10 in Bitcoin
Bybit maximale beloningen die een nieuwe gebruiker kan claimen: $ 1610 + 15% APY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.