Bitcoin Analyse 9 augustus 2021

De prijs van bitcoin ziet er op dit moment zeer goed uit, we printen steeds higher highs en higher lows. Op dit moment is er echter ook een mogelijk bearish divergence waar we mogelijk rekening moeten mee houden. Momenteel breken we door de Weekly MA 20 en als we hierboven een Weekly candle kunnen sluiten zitten we mooi weer op koers. (*)

Moving averages

Op dit moment zitten we boven de daily EMA ribbons en vinden we hier ook support op terug, de dalende trendlijn is ook doorbroken en kan mogelijk support bieden in de toekomst.

ema ribbons bitcoin

Momenteel lijken we door de 20 week moving average te breken en als we de weekly candle hierboven kunnen sluiten is dit zeker positief

20 week moving average bitcoin

Op dit moment stoten we op de 200 EMA welke een zekere resistance kan bieden en het is belangrijk dat we hier doorbreken.

200 day moving average bitcoin

Divergence

Op dit moment is er een bearish divergence te zien op de daily RSI welke kan wijzen op een correctie en de bulls die stoom verliezen. Dit is echter nog niet geconfirmeerd als de prijs hoger schiet wordt deze ook invalid.

bearish RSI bitcoin

Volume profile

Kijken we naar het volume profile zien we dat we op dit moment in de lege ruimte zitten tussen een mogelijke support en resistance op 47000 USD.

Hash Ribbons

Op dit moment wordt op de daily chart het hash ribbon buy signaal geprint, welk een zeer bullish signaal is kijkend naar het verleden

bitcoin hash ribbons

Voor de mensen die zelf analyses willen leren maken, is er mijn volledig gratis YouTube Trading cursus, wel graag een 👍 achterlaten bij de video’s 😄 En voor de mensen die houden van een persoonlijke begeleiding is er ook onze MasterClass voor 189 euro onder begeleiding van onze in house trader Jeffrey

*Disclaimer: Mijn analyses zijn geen financieel advies en zijn louter voor entertainment doeleinden. Vergeet nooit je eigen analyse te maken voor je geld in de markt steekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.